Page 1 of 1

Uoppdaget Skjulested eller depo i Oslo marka

Posted: 07 Apr 2019 12:02
by Tr3ll
Jeg tror jeg har snublet over et uoppdaget skjulested eller depot i Oslomarka. Finnes det noe kart eller lignende hvor alle skjulesteder, depoter og den slags er lagt inn? Slik at jeg kan skjekke om det er registrert og funnet fra før?
Legger ved bilder

Re: Uoppdaget Skjulested eller depo i Oslo marka

Posted: 07 Apr 2019 21:37
by lilje
Ta kontakt med hjemmefrontmuseet. For ca. 10 år siden ble et lager Milorg hadde etter flyslipp i kanten av Nordmarka gravet ut med skikkelige arkeologiske metoder, og det er viktig å ikke forstyrre eller ødelegge noe. Jeg har merket med rødt på kartet omtrent hvor det funnet av nedgravde flyslippcontainere som ble arkeologisk utgravd var.

Re: Uoppdaget Skjulested eller depo i Oslo marka

Posted: 07 Apr 2019 23:50
by Tr3ll
Har sent mail til dem nå, med bildene. Håper på snarlig svar. Funnstedet er faktisk ikke så veldig langt fra der di har merket av på kartet. Dette er jævlig spennende syns jeg.
Jeg lot alt ligge, har ikke fortalt noen om hvor dette stedet er, og tror nok ikke det blir funnet med det første heller.

Re: Uoppdaget Skjulested eller depo i Oslo marka

Posted: 08 Apr 2019 1:59
by ØyBjugn
Ja det var iallefall rester etter drop containere du har funnet! Ligger en del av de strødd rundt om i Marka.

Vi fant noen rester oppe ved Øyungen. Du tar av til høyre rett før du kommer til Helvete.. Treff du på han Tytje så har du kjørt for langt!