HMK Vestfold inviterer til treff 6.-8. Mai 2016 på Torås For

Her kan vi alle legge ut informasjon, spørsmål og svar vedrørende kystfort/bunker aktiviteter.

Moderators: Stutzpunkt, KOS

Post Reply
User avatar
Yngvar
Posts: 2764
Joined: 26 Nov 2006 11:58
Location: Sandefjord
Contact:

Fra invitasjon klipper jeg følgende:

Historiske Militære Kjøretøyers Forening

Program:
6. Mai: Leiren blir rigget opp. Sosialt samvær om kvelden.
7. Mai: Hvis interessen er stor nok vil det bli kjøretur til Vardås Fort på Nøtterøy. Det avgjøres på stedet. Vi har loddsalg og oppfordrer deltakerne til å ta med premier som vi kan lodde ut. Alt som er relatert til hobbyen vår er alltid av interesse. Felles matlaging og bespisning rundt bålpanna vår om kvelden.
8. Mai kl 1300: Vi deltar på arrangementet til Interessegruppa for Torås Fort. Det vil bli guidet omvisning inne i fjellanlegget og kanonstillingene til fortet. Kl 1700: Vi er invitert av ordføreren i Stokke til å delta på kransenedleggelsen ved minnesmerket ved Stokke kirke. Det vil bli en enkel servering etter dette.

Det vil kun være tillatt med militære kjøretøyer og telt på treffområdet. Sivile biler må parkere på henvist parkeringsplass. Det vil bli satt stor pris på om noen av deltakerne rigger til med litt ekstra leirutstyr eller lager et lite diorama.
Kjørebeskrivelse: Kjør vei nr 308 fra Tønsberg over Nøtterøy og mot Verdens Ende på Tjøme. Når du har kommet ut på Tjøme og befinner deg ved Moutmarka før du har kommet helt ut på Verdens Ende, så skal du svinge av fra vei nr 308 (Helgerødveien) og ta av til venstre og inn på Toråsveien mot Tjøme Radio. Fortsett opp bakken forbi innkjøringa til Tjøme Radio og kjør så langt du kommer. Når du ikke kommer lenger, så er du framme.
Mvh
Yngvar
Post Reply

Return to “Aktiviteter / Turer / Møter”