Page 1 of 1

Florø - Sentrum

Posted: 13 Apr 2009 19:58
by KGJ
En bunker som ligger godt gjømt i en privat hage like ved den gamle innfartsveien. Ser ut som den er i styrkeklasse VF uten luftrensing. Den har to rom bundet sammen med en liten korridor. Fra det innerste rommet har det vert utgang med trapper opp til den tidligere hovedinnfartsveien. Bunkeren står merket av på tysk kart som "Unterk." ved siden av Offisers Kasino.

Posted: 15 Apr 2009 13:29
by KGJ
Laga ei enkel skisse over bunkeren etter husken :)

Posted: 30 Apr 2009 14:58
by KGJ
Fekk tips om ei dør som tidlegare stod på eit bygg i sentrum som nokon har tatt vare på, artig :)

Posted: 22 Jun 2009 2:36
by KGJ
Her kommer en til bunker som ligger i Florø sentrum. Denne har stått i tilknytting til en kwk bunker via løpegraver. Men både kwk bunkeren og løpegravene er i dag tettet. Det samme er utgangen fra bunkeren mot løpegraven, pga denne grenser til en naboeiendom.

Posted: 02 Aug 2009 1:30
by KGJ
Vi beveger oss på andre siden av den gamle innfartsveien for de to overnevnte bunkerne. Der lå to bunkerer for sMG som var forbundet med overbygd løpegang. I dag er bare den ene igjen, den andre ble sprengt bort ifm med boligutbygging, og desverre er den som står igjen i bruk til sanitærformål (står en septik ved inngangen fra veien). Dette er grunnen til de noe skakkete bildene da jeg ikke kunne komme meg fort nok ut igjen.... PDT_Armataz_01_32