Kystfort
http://kystfort.com/forum/

MG-stilling?
http://kystfort.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=671
Page 1 of 1

Author:  Erling [ 19 Sep 2007 9:14 ]
Post subject:  MG-stilling?

Fant denne ikke langt unna der jeg bor. Noen som har et forslag på hva det er? Den var fylt med boss/søppel så det var vanskelig å finne ut hvor dyp den kunne være. Ellers var det 4 små rom rund i veggen.
Erling

Author:  Erik H [ 19 Sep 2007 12:25 ]
Post subject: 

Husk at når vi slenger ut slike spørsmål så er det nesten like viktig å beskrive området rundt og hvor man finner andre bunkere/stillinger. Er den på en topp? har den spesiell utsikt? Er den i en dal, etc. Hvilke bunkere finner man i nærheten (hvis noen). etc. '

Det er mye vi lærer om en bestemt stilling ved å se på hvor den ligger og hvilke andre stillinger den "sammarbeider" med.

Erik H

Author:  Erling [ 19 Sep 2007 13:32 ]
Post subject: 

:) Obs! Hva man glemmer. Denne saken ligger på en liten fjellhaug rett over noen tyske brakkere. Her lå også en radiosender. Det er et typisk nærforsvarstilling. Men, spørsmåler er: Hvorfor denne store jernringen?
Vanligvis er jo det bare en smal jernring til mg-stativet/føttene.

Erling

Author:  Tarjei [ 19 Sep 2007 14:26 ]
Post subject: 

Du har ikke tilfeldigvis koordinater til stillingen? Sånn omtrent i alle fall...

Author:  Erling [ 25 Sep 2007 7:23 ]
Post subject: 

Etter nærmere studier kan dette virke som om fundamentet er til en radiomast. Det kan også passe med de utsparingene som er inni det. Her har det kanskje vært foranklingsbjelker som har gått fra senter og ut. Skal prøve å oppdrive noen bilder eller tegninger som kan belyse dette.
Erling

Page 1 of 1 All times are UTC + 1 hour [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/